Paste & Salate

Prinde cele mai bune oferte la paste în Sibiu

Din ce în ce mai multă lume comandă mâncare gătită acasă, în special în ultimă perioadă. Cheia este să găsești cel mai bun local de la care să comanzi mâncare variată, bine gătită și potrivită gusturilor tale. La Tutti Pizza vei găsi abundența gusturilor. Pizzeria oferă gratuit livrare de paste în Sibiu ar și salate și pizza diverse, rapid și gustos.

Salata în Sibiu, o opțiune sănătoasă

Trebuie să recunoști că este o artă în a prepara salata perfectă. Ingredientele proaspete trebuie să se îmbine armonios cu condimentele folosite. Astfel ca savoarea să te însoțească la fiecare îmbucătură. Oferta este și ea importantă. Iar la Tutti Pizza găsești un meniu complet, pentru toate gusturile. Desigur, pizzeria oferă livrare salate în Sibiu gratuită. Îți poți crea un meniu complet, conform dietei tale zilnice foarte simplu. Fie că vrei să iei prânzul la birou sau să mănânci acasă, împreună cu familia, există câte un fel de mâncare pentru toată lumea.

Alege cele mai bune paste din Sibiu

Atunci când vine vorba de paste, la Tutti Pizza oferta este variată și conține atât preparate cunoscute cât și unele noi. Ingredientele sunt proaspete și alese pentru a crea rețete gustoase. Astfel, fie că alegi paste sau pene, poți să fii sigur că vei savura preparatul. Mai mult decât atât, poți să adaugi comenzii desert, băuturi sau chiar o pizza pentru a te bucura de o masă completă alături de prieteni sau familie. Nimic nu se compară cu o masă gustoasă înconjurată de oameni plini de viață.

  • Paste
  • Salate
  • Pizza
  • Burgeri
  • Crispy
  • Deserturi
  • Băuturi

Toate ingredientele preparatelor sunt proaspete. Mozzarela din 100 lapte, făină integrală, legume proaspăt culese și mezeluri de cea mai bună calitate te vor bucura la fiecare masă. Comanda la Tutti Pizza se face telefonic, online dar și în localul din strada Paltinului, numărul 16. De altfel, pentru nicio comandă de paste sau salate peste 24,9 de lei nu plătești transportul, iar metodele de plată sunt variate. Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru orice comandă și întrebare de luni până sâmbătă între orele 11:00 și 22:00 și este mereu pregătită să gătească cele mai delicioase preparate din Sibiu.

Cea mai gustoasa Pizza din Sibiu

“Pentru comenzi telefonice puteti suna la:
0755.999.665 sau 0741.088.815”